_

Προφίλ Εταιρείας

Η Stone International Hellas είναι μέλος του ομίλου εταιρειών AGgroup και είναι η πρώτη εταιρεία σταμπωτού δαπέδου στην Κρήτη οπου δραστηριοποιείται από το 2000 στα σταμπωτά δάπεδα αναλαμβάνοντας έργα σε όλη τη Κρήτη και τη νότια Νησιωτική Ελλάδα. 

93%

Αξιοπιστία

85%

Εγκυρότητα

78%

Εμπειρία

italika-stampota
_

Δίκτυο Συνεργατών

Από το 2008, αποτελεί τον μοναδικό διανομέα της Ιταλικής βιομηχανίας παραγωγής υλικών Stone International, σε όλη την Ελλάδα με ιδιόκτητα γραφεία και αποθήκες τόσο στο Ηράκλειο Κρήτης όσο και στην Αθήνα όπου βρίσκονται οι κέντρικες αποθήκες διανομής υλικών για όλη την Ελλάδα.

Η Stone International Hellas έχει αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, για την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Η Stone International Hellas έχει στο ενεργητικό της να επιδείξει ένα μεγάλο αριθμό δημοσίων και ιδιωτικών έργων σε όλη την Ελλάδα με ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

_

Εγγύηση Ποιότητας

Για την ολοκλήρωση των παροχών της η Stone International Hellas αναλαμβάνει την εκπαίδευση και επίβλεψη άλλων συνεργείων προσφέροντας την τεχνική υποστήριξη και διοργανώνοντας σεμινάρια σε όλα τα έργα εφαρμογής των υλικών της σε συνεργασία με τους κατά τόπους αποκλειστικούς συνεργάτες της.

Όλα τα προϊόντα της ιταλικής εταιρείας STONE INTERNATIONAL SRL διαθέτουν ISO 9001:2008 από την DAS Certification.

Ενώ η AGgroup εχει πιστοποίησει την ολή διαδικασία πώλησης των υλικών με  ISO 9001:2015 από την TCert με Αρ. Πιστοποιητικού 0517/2017