To DECOWALL είναι έτοιμος διακοσμητικός σταμπωτός σοβάς κατάλληλος για επένδυση εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων δίνοντας την αίσθηση πέτρας, τούβλου ξύλου κ.τ.λ. Ο σταμπωτός σοβάς είναι ένα αδιάβροχο και πορώδες υλικό τσιμεντοειδούς σύστασης, με εξαιρετικά υψηλή αντοχή στην υγρασία και τις καιρικές συνθήκες.

 

Ο χρωματισμός του γίνεται με ειδικά χρώματα τα οποία είναι αδιάβροχα και ανεξίτηλα. Η κατασκευή του είναι εύκολη και δεν απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελώντας παράλληλα μια γρήγορη και οικονομική λύση υψηλής αισθητικής για την επένδυση κάθετων επιφανειών.

decowall-intonaco-stampato-img4
decowall-intonaco-stampato-img3
decowall-intonaco-stampato-img5
decowall-intonaco-stampato-img2
decowall-intonaco-stampato-img6
home_architect3_slider_bg

Με τη γραμμή Decowall μπορείτε να πραγματοποιήσετε διακοσμημένους τοίχους, εξωτερικές επενδύσεις κάθετων τοίχων και έναν σταμπωτό τοίχο με πραγματικό σκηνογραφικό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα

Οι τοίχοι κατασκευασμένοι με Decowall εξασφαλίζουν πολύ υψηλή διαπνοή και αδιαβροχοποίηση. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στις ακτίνες UV και δίνουν στα δωμάτια ένα μοναδικό διακοσμητικό αποτέλεσμα.

 

Επιπλέον, αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με πολύ χαμηλό κόστος υλοποίησης από αυτό των παραδοσιακών συστημάτων.

Επίδραση

Με χαλάκια, υλικά και τεχνολογία που η Stone International, η κορυφαία εταιρεία στον τομέα αυτό, διαθέτει στους εφαρμοστές, είναι δυνατή η πρακτική αναπαραγωγή οποιασδήποτε επένδυσης με ένα τόσο πραγματικό τελικό αποτέλεσμα που θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε στα μάτια σας.

 

Εάν επιλέξετε μια σειρά όπως αυτή της Decowall, θα έχετε μια πολύ μεγάλη γκάμα στην επιλογή σας με περισσότερες πιθανότητες προσαρμογής. Ο τοίχος με εφέ πέτρας και άλλα εφέ μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Χρήση

Οι χρήσεις του είναι πρακτικά άπειρες: παραδοσιακά σπίτια, παλιές αγροικίες, πολυκατοικίες, δημόσιοι χώροι, όλες οι συνοικίες!

 

Είναι πολύ καλό τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους. Η συγκεκριμένη τσιμεντοκονία που χρησιμοποιείται για σφραγισμένους τοίχους είναι εύκολη στην επεξεργασία καθώς μπορεί να αποτυπωθεί μέσα από συγκεκριμένα ελαστικά πατάκια που δίνουν την επιλεγμένη διακόσμηση.

23
20
19
18
15
13
12
8
7
6
5
4

Stone International Hellas · AGGroup