STONE ACID STAIN είναι μια ένωση που σχηματίζεται από μεταλλικά άλατα και οξέα.

 

Εφαρμόζεται σε επιφάνειες σκυροδέματος ή αυτοεπιπεδούμενα υλικά προκαλώντας χημική αντίδραση που παράγει χρωματισμένα κρυσταλλικά άλατα που γεμίζουν τα μικροκενά στην επιφάνεια χρωματίζοντάς την μόνιμα δημιουργώντας εφέ που την προσομοιάζουν με μάρμαρο ή φυσική πέτρ

Τα προϊόντα ACID STAIN’s στεγνώνουν γρήγορα. Πρέπει να καθαριστούν με νερό και διττανθρακικά και να μεταφερθούν περαιτέρω σε προϊόντα ρητίνης. Αναμειγνύοντας χρώματα μεταξύ τους μπορείτε να αποκτήσετε αρκετούς τόνους όξινου σκυροδέματος ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πλεονεκτήματα

Δεν αλλάζει το πάχος των υπαρχόντων δαπέδων από σκυρόδεμα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εμπριμέ σκυρόδεμα, δάπεδα Decotop Overlay, δάπεδα Decotop Spray, Microcement για να διακοσμήσετε επιφάνειες ή να δώσετε διαφορετικούς τόνους στα δάπεδά σας σε όξινο σκυρόδεμα.

 

Χρησιμοποιώντας Acid Stain με διαφορετικά χρώματα, τα δάπεδα ξεχνούν τη συνηθισμένη τους εμφάνιση και δίνουν σαν το μοναδικό και γεμάτο ζωή όξινα λεκέ σκυρόδεμα.

Επίδραση

Ποικιλία χρωμάτων με τα οποία η δημιουργία των επιθυμητών τόνων όξινου σκυροδέματος, επιτρέπει να έχουμε μεταβλητά αποτελέσματα: πολύχρωμες ή ημιδιαφανείς αποχρώσεις φυσικών λίθων που θυμούνται ή με λούστρο παλαιωμένης εμφάνισης.

 

Η διάρκεια και η αντοχή στις τριβές ενός οξινισμένου σκυροδέματος είναι υψηλότερη από άλλες επιφάνειες σκυροδέματος. Με αυτόν τον τρόπο, δεν υπόκεινται σε ρωγμές ή ξεθωριάζει. Είναι δυνατή η χρήση όξινου σκυροδέματος και για σκάλες ή κάθετες επιφάνειες.

Χρήση

Μπορείτε να δημιουργήσετε οξινισμένα δάπεδα πλήρως με βάση τις ανάγκες των πελατών με το ACID STAIN.

 

Τεχνικά, το οξινισμένο σκυρόδεμα ACID STAIN είναι μια ένωση που βασίζεται σε μεταλλικά άλατα και διάφορα γεμισμένα οξέα. Εφαρμόζεται σε επιφάνειες με βάση το σκυρόδεμα όπως σκυρόδεμα, αυτοεπιπεδούμενες και μικροτσιμεντοκονίες κ.λπ. οι οποίες αναπτύσσουν με το σκυρόδεμα μια χημική αντίδραση παράγοντας κρυστάλλους από έγχρωμα άλατα που γεμίζουν τα μικροπορώδη του τσιμεντοκονιάματος δημιουργώντας μοναδικά όξινα σκυρόδεμα λεκέδων.

stoneacidstain5
stoneacidstain3
stoneacidstain2
stoneacidstain1

Stone International Hellas · AGGroup