HARDSTONE

 

Έτοιμη προς χρήση σκληρυντική σκόνη. Τα βασικά συστατικά της χαλαζίας, πυριτικά, αδρανή, ασβέστης, τσιμέντο και ανόργανες χρωστικές πολύ ανθεκτικές στα αλκάλια του τσιμέντου και στις υπέρυθρες ακτίνες.

SEALFLOOR 100

 

Διαφανής ρητίνη η οποία σκληραίνει και στεγανοποιεί. Ανθεκτική στις λιπαρές ουσίες και τη σκόνη, διεισδύει βαθιά στο δάπεδο, σφραγίζοντας τους πόρους του  καθιστώντας το αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υγρασία, τις υπεριώδεις και υπέρυθρες ακτίνες και την παγωνιά.

STONART – RELEASE POWDER

 

Αντικολλητική, αδιάβροχη χρωματισμένη σκόνη η οποία διευκολύνει το καλούπωμα δημιουργώντας μια διαχωριστική μεμβράνη ανάμεσα στο σκυρόδεμα και στις στάμπες και δίνει διχρωμία στο σταμπωτό δάπεδο

ANTISLIP

 

Σκόνη με το συγκεκριμένη κοκκομετρία  που αναμιγνύεται  με το  Sealfloor 100 για να κάνει το δάπεδο αντιολισθηρό. Ανάλογα με την ποσότητα που αναμιγνύουμε αυξάνουμε τον βαθμό ολισθηρότητας του δάπεδού

FIBERCEM – ΙΝΕΣ ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟΥ

 

Ίνες πολυπροπυλενίου, συγκεκριμένου μοριακού βάρους με  ομοιόμορφες και συμμετρικές αυλακώσεις και νεύρα. Έχουν διάμετρο 18 μικρά και ζυγίζουν 2,2 gr ανά 10 km ενιαίας ίνας. (Το πακέτο των 600 gr περιέχει 150.000.000 ίνες των 18 mm).

Stone International Hellas · AGGroup