DECOWALL

 

Πορώδες υλικό άριστης συμπεριφοράς τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Παράγεται σε  4 αποχρώσεις, άσπρο, κρέμα, καφέ και ασημί. Ο Σοβάς διατίθεται σε σάκους των 25 kg και αποθηκεύεται σε παλέτες των 60 σάκων με συνολικό βάρος 1500kg. Κάθε σακί κατασκευάζει 1,7 m² σταμπωτού σοβά πάχους 1cm

LIQUID RELEASE

 

Διαφανές υγρό, έτοιμο προς χρήση. Επαλείφεται στις στάμπες του σταμπωτού σοβά (Decowall) και διευκολύνει το καλούπωμα, δημιουργώντας μια διαχωριστική μεμβράνη ανάμεσα στις στάμπες και επιφάνεια, που είναι έτοιμη να σταμπαριστεί.

DECOWAX

 

Προϊόν χρωματισμού αδιάβροχο και ανεξίτηλο . Προστατεύει και το αδιαβροχοποιεί. Παρέχεται σε διάφορα χρώματα που αναμειγνύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας όλες τις δυνατές αποχρώσεις. Παρέχεται σε κουβαδάκια των 1 kg, 5 kg, 20kg, και η κατανάλωση είναι περίπου 15-20 m² ανά kg.

DECOTINT

 

Προϊόν χρωματισμού αδιάβροχο και ανεξίτηλο. Προστατεύει και το αδιαβροχοποιεί. Παρέχεται σε διάφορα χρώματα που αναμειγνύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας όλες τις δυνατές αποχρώσεις. Το προϊόν παρέχεται σε κουβαδάκια των 1 kg, 5 kg, 20kg, και η κατανάλωση είναι περίπου 15-20 m² ανά kg.

PRIMER SL-20

 

Γαλάκτωμα που χρησιμοποιείται ως αστάρωμα σε προ-υπάρχουσες επιφάνειες, πριν την εφαρμογή του Σταμπωτού Σοβά για την καλύτερη προσκόλληση αυτού στην επιφάνεια εφαρμογής του υλικού

ΞΥΣΤΡΕΣ ΑΡΜΩΝ

Stone International Hellas · AGGroup