Το ΒΟΤΣΑΛΩΤΟ είναι ένα αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα πού δίνει την όψη βοτσαλωτού δαπέδου σε εξωτερικές επιφάνειες και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων. Ιδανικό για πισίνες, δρόμους, πεζοδρόμια, πάρκα, χώρους στάθμευσης, κ.λ.π.

 

Χρησιμοποιώντας, μικρές φυσικές πέτρες σε διαφορετικά μεγέθη μπορεί να επιτευχθεί αποτέλεσμα διαφορετικών σχεδίων και χρωμάτων με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον.

 

Για να επιτευχθεί η δημιουργία ενός τέτοιου δαπέδου χρησιμοποιείται το CHROMOSTONE που αναμεμιγμένο με τσιμέντο και βότσαλα διαφόρων χρωμάτων, σχημάτων και διαστάσεων, δημιουργεί ένα μίγμα πάχους από 2 cm έως 5 cm το οποίο διαστρώνεται είτε σε προϋπάρχον είτε σε νωπό σκυρόδεμα.

Πλεονεκτήματα

Χάρη στο χαμηλό πάχος του 3-4 cm, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε υπάρχουσες όσο και σε νέες τσιμεντοκονίες, είναι πολύ ανθεκτικό, φορητό και αδιάβροχο, εύκολο στη χρήση και γρήγορη εφαρμογή.

 

Η χρήση επιλεγμένων χαλικιών επιτρέπει την πραγματοποίηση μοναδικών χρωματικών εφέ. Επιπλέον, μέσω της δομής της μήτρας είναι δυνατό να αναδημιουργηθεί ένα παιχνίδι φώτων και σκιών ενός τέτοιου στηρίγματος τοίχου, επισημαίνοντας ορισμένες λεπτομέρειες με βάση την κατεύθυνση του ηλιακού φωτός.

 

Το δάπεδο συμμορφώνεται με το UNI EN 13813:2004 CT40 F5.

Επίδραση

Τα εφέ που μπορούν να αποκτηθούν μπορούν να αποφασιστούν από τον σχεδιαστή ή από τον πελάτη, το Chromostone διατίθεται σε 4 βασικά χρώματα που γίνονται 12 εάν ταιριάζουν με λευκό ή/και γκρι σκυρόδεμα.

 

Η ευελιξία αυτού του εκτεθειμένου αδρανούς σκυροδέματος επιτρέπει να εκφράσετε στην καλύτερη περίπτωση τη δική σας φαντασία και να δώσετε την πιο επιθυμητή μορφή και στυλ για τα σχέδιά σας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στρογγυλεμένους ή ραγισμένους κόκκους με διάφορα μεγέθη και χρώματα που προέρχονται από τοπικά ή μακρινά ορυχεία.

 

Επιπλέον, είναι δυνατό να επιλέξετε το επίπεδο έκθεσης του κόκκου χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο απενεργοποιητικό CSK.

Χρήση

Το πλυμένο δάπεδο από σκυρόδεμα είναι ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους για δάπεδα δίπλα στην πισίνα, για λεωφόρους, πλατείες, μονοπάτια, δημόσιους κήπους, θεματικά πάρκα, πεζόδρομους, χώρους στάθμευσης, κυκλικούς κόμβους κυκλοφορίας, για μεταμόρφωση και επαναπροσδιορισμό του αστικού σχεδιασμού κ.λπ.

 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς χώρους για υλοποίηση και αποκατάσταση βενετσιάνικου ή γενουατικού εκτεθειμένου αδρανούς σκυροδέματος.

 

Μετά από 7 ημέρες από την τοποθέτησή του, το Chromostone μπορεί να εξομαλυνθεί. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να αποκτηθούν δάπεδα με μοναδικό και αδιαμφισβήτητο στυλ.

Stone International Hellas · AGGroup