Το MICROCEMENT είναι μια επίστρωση με βάση το τσιμέντο για δάπεδα και τοίχους – πάχους 2-3 mm – με υψηλή αντοχή στην τριβή. Λόγω της εξαιρετικής συγκολλητικής του δύναμης, το MICROCEMENT μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε κάθε είδους σταθερή επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των κεραμικών. χάρη στα χαρακτηριστικά του μπορεί να εφαρμοστεί σε υπάρχοντα δάπεδα από σκυρόδεμα εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Μπορεί να εφαρμοστεί στις σκάλες αλλά καλύτερα να εφαρμόσετε μια μεταλλική γωνία που μπορεί να είναι εσωτερική, ενσωματωμένη στο κονίαμα βάσης ή εξωτερική ως διακοσμητικό στοιχείο.

 

Η εφαρμογή του σε ξύλινα δάπεδα αποθαρρύνεται ιδιαίτερα γιατί αυτού του είδους η βάση δεν έχει επαρκή ακαμψία και έχει μεγάλη ποσότητα κινούμενων αρμών, που θα έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ρωγμών. Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να αφαιρέσετε το υπάρχον οδόστρωμα πριν τοποθετήσετε το Micro-topping.

Πλεονεκτήματα

Το Ultradecor έχει ελάχιστο πάχος. Έτσι, δεν παρεμβαίνει σε ποσοστώσεις θυρών ή παραθύρων και μπορεί να εφαρμοστεί σε υπάρχουσες βάσεις εξοικονομώντας κόστος κατεδάφισης και διάθεσης. Το φινίρισμα με βάση τις αδιάβροχες ρητίνες το καθιστά κατάλληλο για εφαρμογή σε κουζίνες, σε μπάνια με επεξεργασία μικροτσιμέντου και σε ντουζιέρα.

 

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι αδιαβροχοποιητικό, όπου χρειάζεται, συνιστούμε να εφαρμόσετε ένα περίβλημα από σκυρόδεμα όπως το Flex 400 ή ένα υγρό περίβλημα όπως το P30.

Επίδραση

Όπως συμβαίνει με άλλα ευγενή υλικά όπως το μάρμαρο ή το ξύλο, τα δάπεδα από μικροτσιμέντο είναι πάντα μοναδικά.

 

Το Ultradecor (προϊόν για την υλοποίηση μικροτσιμέντου) μπορεί να εφαρμοστεί από τεχνίτες, με το χέρι και με σπάτουλα. Το κατάλληλα επεξεργασμένο microtopping είναι αδιάβροχο και είναι τέλειο ακόμη και για τους εσωτερικούς χώρους του μπάνιου. Επιπλέον, θυμηθείτε ότι είναι εύκολα προσαρμόσιμο.

 

Δεν απαιτείται μεγάλος ή βαρύς εξοπλισμός για την εφαρμογή του. Για το λόγο αυτό, το προϊόν είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για εφαρμογή σε οποιοδήποτε είδος κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων ήδη πολυσύχναστων σπιτιών ή κατοικιών που βρίσκονται στους επάνω ορόφους.

Χρήση

Σε αντίθεση με τις περισσότερες επενδύσεις για δάπεδα και τοίχους, το μικροτσιμέντο είναι πλήρως προσαρμόσιμο. Αυτό το υλικό επιτρέπει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και τη δημιουργία όλων των επιθυμητών μορφών και εικόνων.

 

Το κονίαμα μπορεί να χρωματιστεί με Colortop για να αποκτήσει αποτέλεσμα θολό ή σπάτουλας ή μπορεί να επεξεργαστεί με προϊόντα Acid Stain και Dye Color.

 

Ο χειροποίητος χαρακτήρας της εφαρμογής κάνει την υφή οποιουδήποτε έργου μοναδική.

microcemento-ultradecor-img12
microcemento-ultradecor-img11
microcemento2
microcemento3

Stone International Hellas · AGGroup