Αφήστε τα παλιά τσιμέντα από σκυρόδεμα και αλλάξτε τα σε κομψά και εκλεπτυσμένα δάπεδα χάρη στην επίστρωση από σταμπωτό σκυρόδεμα DecotopOverlay.

 

Το DecotopOverlay είναι ένα καινοτόμο προϊόν για τη δημιουργία αποτυπωμένου σκυροδέματος χαμηλού πάχους. Είναι 1k και χρησιμοποιείται για την κάλυψη, τη βελτίωση ή την αποκατάσταση παλαιών επιφανειών όπως τσιμεντοκονίες, δάπεδα από σκυρόδεμα, δάπεδα με πλάκες δαπέδου ή πορσελάνινα σκεύη.

Η επίστρωση από σταμπωτό σκυρόδεμα που χρησιμοποιείται από τα προϊόντα DecotopOverlay μπορεί να εφαρμοστεί σε δρόμους, αυλές, πισίνες, θεματικά πάρκα, πάρκινγκ, λεωφόρους, στέγες, ράμπες, πεζοδρόμια, εστιατόρια και παμπ.

Πλεονεκτήματα

Η ανακαίνιση του δαπέδου σας με DECOTOP OVERLAY σημαίνει εξοικονόμηση κόστους μεταφοράς στην απόρριψη του παλιού σας σκυροδέματος. Η επίστρωση από σταμπωτό σκυρόδεμα επιτρέπει την επεξεργασία και τη μετατροπή του παλιού σας δαπέδου χωρίς κατεδάφιση.

 

  • Μπορεί να κατασκευαστεί σε πάχος από  7mm έως 25 mm.
  • Μπορεί να χρωματιστεί με το STONE ACID STAIN
  • Πολύ ισχυρή, άριστη προσκόλληση, πολύ εύκολη εφαρμογή
  • Πολύ σκληρό, ανθεκτικό σε παγετό  και στις διαβρώσεις λόγω υγρασίας

Ανθεκτικό στο χρόνο και τη φθορά

Επίδραση

Μπορείτε να δημιουργήσετε δάπεδα με διαφορετικές λύσεις υφής και σχεδίων με τη χρήση ψάθας για πολλά μοντέλα και αντικειμένων.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά πατάκια από καουτσούκ στην επικάλυψη από σταμπωτό σκυρόδεμα μέσω των οποίων σφραγίζονται διακοσμητικά και υφές που δίνουν μοναδικά εφέ όπως απομίμηση ξύλου ή πλακιδίων.

 

Η επικάλυψη από σταμπωτό σκυρόδεμα είναι ένα υλικό τέλειο για μοντέρνα δάπεδα αλλά και για την αποκατάσταση σκυροδέματος αντίκες.

Χρήση

Η όλκιμη και εύκαμπτη φύση του καθιστά τη συντήρηση των δαπέδων πολύ εύκολη.

 

Είναι δυνατό να σχεδιαστεί ένα δάπεδο με επικάλυψη από σταμπωτό σκυρόδεμα τόσο για εξωτερικούς όσο και για εσωτερικούς χώρους.

 

Διατίθεται σε 23 διαφορετικά χρώματα, μεταξύ των οποίων θα βρείτε σίγουρα το δικό σας.

stoneoverlay7
stoneoverlay11
stoneoverlay10
stoneoverlay9
stoneoverlay8
stoneoverlay6
stoneoverlay5
stoneoverlay4

Stone International Hellas · AGGroup