Το CarpetFloor είναι προϊόν δύο συστατικών χωρίς διαλύτες που χρησιμοποιείται για την κατασκευή δαπέδων αποχέτευσης.

 

Το CarpetFloor είναι ένα πολυουρεθανικό, αλειφατικό, διαυγές, σκληρυντικό στην υγρασία, που δεν κιτρινίζει και δεν περιέχει διαλύτες.

 

Με το CarpetFloor αναμεμειγμένο στη σωστή αναλογία αδρανούς – συνδετικού με ξηρά φυσικά αδρανή, μπορούμε να αποκτήσουμε δάπεδα αποστράγγισης με υψηλή αντοχή στη φθορά και το κιτρίνισμα.

sasso-resina-ghiaia-stabilizzata-img4
sasso-resina-ghiaia-stabilizzata-img6
sasso-resina-ghiaia-stabilizzata-img2
sasso-resina-ghiaia-stabilizzata-img1
sasso-resina-ghiaia-stabilizzata-img5
sasso-resina-ghiaia-stabilizzata-img3
Πλεονεκτήματα

Το CarpetFloor είναι εύκολο στη χρήση χάρη στα χαρακτηριστικά της σύνθεσης 2k, άοσμη και χωρίς διαλύτες, ακόμη και χάρη στην απλότητα παρασκευής με μείγματα πολλών ποικιλιών κόκκων.

 

Το δάπεδο αποστράγγισης είναι μια πολύ καλή λύση για τη μείωση όλων των βοηθητικών εργασιών αποστράγγισης για το νερό που συνδέεται με ένα παραδοσιακό δάπεδο. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθούν επίσης η ποσότητα των εργασιών, οι χρόνοι παρέμβασης και η ποσότητα του προς αγορά υλικού.

Επίδραση

Με το δάπεδο αποχέτευσης CarpetFloor μπορείτε να δημιουργήσετε φυσικά δάπεδα αποστράγγισης με χαμηλό πάχος, αυτά τα δάπεδα είναι ανθεκτικά σε εξωτερικούς χώρους όπως πλατείες, λεωφόρους, πεζοδρόμια, στοές, διακοσμητικές επενδύσεις μπαλκονιών, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες με εξασφαλισμένο σκηνογραφικό αποτέλεσμα.

 

Χάρη στο δάπεδο αποστράγγισης είναι δυνατό να ανακαινιστούν και να επαναπροσδιοριστούν παλιές εξωτερικές επιφάνειες σε σκυρόδεμα δημιουργώντας φυσικές επιφάνειες με πολλαπλές γεωμετρικές φόρμες και χρωματικά εφέ.

 

Έτσι, το αποτέλεσμα θα είναι να γίνει ένα είδος δαπέδου (τηρώντας ορισμένες σημαντικές προδιαγραφές όπως αυτό της αποχέτευσης) πιο μοντέρνο και οπτικά ευχάριστο.

Χρήση

Το δάπεδο αποστράγγισης μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους χάρη στην πολύ καλή αντοχή του στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες. Επιπλέον, είναι τέλειο για τη δημιουργία επιφανειών αποστράγγισης.

 

Το CarpetFloor είναι εύκολο στην προετοιμασία και στην εφαρμογή, αρκεί να το ανακατέψετε με αδρανή και να εφαρμόσετε το μείγμα στην επιφάνεια που θα διακοσμήσετε. Η πολύ καλή αντοχή του στους ατμοσφαιρικούς παράγοντες το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, ιδιαίτερα για την υλοποίηση επιφανειών αποστράγγισης χαμηλού πάχους ή για αποκατάσταση και ανακαίνιση παλαιών επιφανειών από σκυρόδεμα, αλλάζοντας τες σε σκηνογραφικά δάπεδα με πολλαπλές γεωμετρικές εικόνες.

Το κύριο προϊόν της Stone Floor είναι ένα εποξειδικό συνδετικό υλικό 2k. Είναι χωρίς διαλύτες, δεν κιτρινίζει και αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της Stone International.

 

Χάρη στην πιθανότητα ανάμειξης πολλών χρωμάτων, μπορείτε να αποκτήσετε φινιρίσματα με αισθητικά εφέ κατάλληλα για όλες τις ανάγκες.

 

Τα προϊόντα πέτρας για το δάπεδο αποχέτευσης είναι ανθεκτικά στην τριβή και στους χημικούς παράγοντες και εξασφαλίζουν πλήρη απουσία κιτρίνισμα.

stone-floor-2
stone-floor-1
carpet-stone-5
carpet-stone-3
carpet-stone-2
carpet-stone-1

Stone International Hellas · AGGroup