TECOFLOOR

 

Χρωματισμένη σκληρυντική σκόνη κατάλληλη για βιομηχανικά δάπεδα. Έτοιμη προς χρήση, διατίθεται σε σακιά των 25kg. Διατίθεται σε 25 διαφορετικά χρώματα.

SEALFLOOR 100

 

Διαφανής ρητίνη η οποία σκληραίνει και στεγανοποιεί. Ανθεκτική στις λιπαρές ουσίες και τη σκόνη, διεισδύει βαθιά στο δάπεδο, σφραγίζοντας τους πόρους του  καθιστώντας το αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υγρασία, τις υπέρυθρες ακτίνες και την παγωνιά.

SEALFLOOR COLOR

 

Προστατευτικό χρώμα με τα ακρυλικά πολυμερή. Προϊόν ιδιαίτερα ανθεκτικό στις δυσμενείς ατμοσφαιρικές συνθήκες, στους βασικούς και όξινους βιομηχανικούς καπνούς, στο πετρέλαιο, στις υπέρυθρες και υπεριώδεις ακτίνες κ.λπ.

POLISTONE TR 100

 

Το Polistone TR 100 είναι ένα διαφανές σμάλτο με βάση διαλύτες, ειδικό για τη βαφή πολιτικών και βιομηχανικών δαπέδων.

CONSOLIDER

 

Είναι ένα προστατευτικό προϊόν με βάση το σιλοξάνιο χωρίς διαλύτες για βιομηχανικά δάπεδα και επιστρώσεις με βάση το τσιμέντο.

PETROSIL

 

Είναι ένα διάλυμα σιλοξάνης με βάση το νερό, υδατοαπωθητικό και ανθεκτικό στο λάδι, κατάλληλο για την επεξεργασία δαπέδων CHROMOSTONE® και βιομηχανικών δαπέδων από σκυρόδεμα.

FIBERCEM

 

Ίνες πολυπροπυλενίου, συγκεκριμένου μοριακού βάρους.με  ομοιόμορφες και συμμετρικές αυλακώσεις και νεύρα. Έχουν διάμετρο 18 μικρά και ζυγίζουν 2,2 gr ανά 10 km ενιαίας ίνας (Το πακέτο των 600 gr περιέχει 150.000.000 ίνες των 18 mm)  Αναλογία : 1 σάκος (600 gr) ανά 1 m³ σκυροδέματος.

NEOPRENE JOINT FILLER

 

Ρολό πλήρωσης αρμών νεοπρενίου διαθέσιμο σε δύο πάχη: 4,2 και 3,5 mm.

Stone International Hellas · AGGroup