Το βιομηχανικό δάπεδο είναι μια τεχνολογία κατασκευής δαπέδου που υπάρχει δεκαετίες. Οι εξελίξεις όμως των προϊόντων κατασκευής του είναι ραγδαίες. Τα υλικά πλέον διεισδύουν στο δάπεδο, το σκληραίνουν και το στεγανοποιούν με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

 

Με την καλύτερη και ταχύτερη διείσδυση των προϊόντων στο σκυρόδεμα λύνονται τα προβλήματα υγρασίας αλλά και αλκαλικών αντιδράσεων στην επιφάνεια του δαπέδου.

pavimenti-industriali-img1
Industrial-5
Industrial-4
Industrial-3
Industrial-2
Industrial-6

Τα βιομηχανικά δάπεδα και τα δάπεδα από ρητίνη είναι η τέλεια λύση για όλες τις εταιρείες που προσπαθούν να συνδυάσουν λειτουργικότητα και ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά, ανθεκτικά στο στρες, στους χημικούς και μικροβιολογικούς παράγοντες και στην τριβή. Καθαρίζονται εύκολα.

Πλεονεκτήματα

Η χρήση βιομηχανικών δαπέδων περιλαμβάνει πολλά πλεονεκτήματα, ξεκινώντας από τη φυσική τους ικανότητα να τα πηγαίνουν καλά και να συνυπάρχουν με πολλά υλικά όπως ξύλο, πέτρες ή μάρμαρο. Είναι ανθεκτικά στη φθορά. Η καταστροφή της επιφάνειας είναι δύσκολη λόγω της υψηλής αντοχής των χρησιμοποιημένων υλικών.

 

Η ομορφιά και το στυλ που δίνονται σε αυτά τα βιομηχανικά δάπεδα αντιστέκονται στον χρόνο. Λάβετε υπόψη ότι είναι δυνατή η επιλογή μεταξύ διαφορετικών προϊόντων, με αυτόν τον τρόπο έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε το σχέδιό σας.

Επίδραση

Τα βιομηχανικά δάπεδα Stone International μπορούν να εφαρμοστούν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους διαφορετικού μεγέθους. Οι προσφερόμενες λύσεις παρουσιάζουν διαφορετικά μοντέλα στυλ με αντοχή και ποιότητα χαρακτηρίζοντας τα προϊόντα μας ως κοινά σημεία.

 

Κάντε τους χώρους σας μοντέρνους και αποτελεσματικούς δίνοντάς τους ένα μοναδικό και πρωτότυπο στυλ! Αποτελούν την τέλεια λύση σε οποιοδήποτε υπόβαθρο καθώς είναι συνεχόμενα δάπεδα που κάνουν τους χώρους ευρύτερους και τους δίνουν μια κομψή πινελιά.

Χρήση

Η εφαρμογή των βιομηχανικών δαπέδων Stone International είναι μια απλή και γρήγορη εργασία λαμβάνοντας υπόψη την ευελιξία αυτών των προϊόντων. Για το λόγο αυτό επιτρέπεται η χρήση του σε πολλούς τομείς όπως τα τρόφιμα, την υγεία, το σχολείο και παντού είναι σημαντικό να διασφαλίζονται συνεχείς και αμόλυντες επενδύσεις.

 

Στις μέρες μας, τα βιομηχανικά δάπεδα θεωρούνται το πρώτο στήριγμα στο οποίο εκτελούνται όλες οι πρωτογενείς δραστηριότητες παραγωγής από μια εταιρεία. Η σημασία αυτού του υλικού είναι τόσο ξεκάθαρη.

industrial-S4
industrial-S3
industrial-S2
industrial-S1

Stone International Hellas · AGGroup