Το TOP COAT είναι ένα τσιμεντοειδές με χρωστικές το οποίο εφαρμόζεται σε όλες τις τσιμεντένιες επιφάνειες που δεν έχουν βερνικωθεί. Πρόκειται για ένα προϊόν 2 συστατικών με  23 διαφορετικές αποχρώσεις και είναι ιδανικό για τον χρωματισμό και την ανανέωση σταμπωτών δαπέδων ή οποιουδήποτε τύπου μπετού σε κάθετη ή οριζόντια επιφάνεια.

 

Με το TOP COAT, μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στα σταμπωτά δάπεδά σας από σκυρόδεμα αλλάζοντας χρώματα ή επαναφέροντάς τα με αντίστοιχες αποχρώσεις. Όλα τα προϊόντα προσδίδουν υψηλή βατότητα και χημική αντοχή, καθιστώντας το τελικό αποτέλεσμα κατάλληλο για όλες τις εφαρμογές.  Η ευκολία χρήσης και το γρήγορο στέγνωμα καθιστούν τα προϊόντα βαφής τσιμέντου κορυφαία προϊόντα.

topcoat
antique-coat
sealfloor100-topcoat
Πλεονεκτήματα

Το κύριο πλεονέκτημα στη χρήση της βαφής δαπέδου από σκυρόδεμα εξωτερικά είναι ότι αλλάζει εντελώς η εμφάνιση του δαπέδου χωρίς να στραφούμε σε μεγάλες παρεμβάσεις αφαίρεσης.

 

Με αυτόν τον τρόπο, θα μειωθεί η ποσότητα των υπολειμμάτων που θα απορριφθούν, δεδομένου ότι η βαφή από σκυρόδεμα εξωτερικά εφαρμόζεται απευθείας στο προϋπάρχον δάπεδο.

Επίδραση

Χάρη στα διάφορα προϊόντα της σειράς, είναι δυνατό να αφαιρεθούν τα βερνίκια που χρησιμοποιήθηκαν προηγουμένως, ώστε να γίνει πολύ πιο ομοιογενής η εφαρμογή νέου βαψίματος από σκυρόδεμα εξωτερικά.

 

Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ακριβώς αυτό ενός νέου πλακόστρωτου, που θα αλλάξει τελείως την αισθητική.

Χρήση

Ιδανικό για ανακαίνιση ή χρωματισμό αποτυπωμένου και όχι ρητινούχου σκυροδέματος, επιφανειών από σκυρόδεμα ή κάθετες επιφάνειες όπως τούβλα ή τοιχοποιία.

 

Σε κάθε περίπτωση είναι κατάλληλο κάθε φορά που απαιτείται χρωματισμός επιφανειών από σκυρόδεμα.

Το DYE COLOR είναι ένα μείγμα χρωστικών και διαλυτών το οποίο εμποτίζει και χρωματίζει κάθε επιφάνεια τσιμεντοειδούς βάσης. Δημιουργεί ένα πολύ γυαλιστερό χρώμα το οποίο στεγνώνει σε μισή ώρα και μπορεί να βερνικωθεί αμέσως

 

Αναμιγνύοντας τα 8 βασικά χρώματα που υπάρχουν σε συνδυασμό με το ACID STAIN μπορούμε να έχουμε μοναδικές επιφάνειες που δεν μπορούν να κατασκευαστούν με καμία άλλη τεχνική.

dye-color6
dye-color-2
dye-color4

Stone International Hellas · AGGroup