Το Decotop Spray είναι ένα καινοτόμο προϊόν που έχει δημιουργηθεί από την Stone International για την ανακαίνιση παλαιών επιφανειών από σκυρόδεμα ή κατεστραμμένου stenciled σκυροδέματος χωρίς να τα κατεδαφίζει και έτσι αποφεύγει προβλήματα απομάκρυνσης και διάθεσης των απορριμμάτων.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε πεζόδρομους, δρόμους, πλατείες, πισίνες, χώρους στάθμευσης, ράμπες, σκαλοπάτια, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, εκθεσιακούς χώρους, τοιχοποιίες, και σε οποιαδήποτε αλλού ώστε να βελτιώσει και να ραφινάρει προϋπάρχουσες επιφάνειες.

 

Δημιουργεί ιδιαίτερα ανθεκτικές αντιολισθηρές επιφάνειες που διακοσμούνται και χρωματίζονται με χρώματα αδιάβροχα, που διαρκούν στο χρόνο με αντοχή στη φθορά, το χλώριο, τα άλατα, τις λιπαρές ουσίες, τα οξέα.

Πλεονεκτήματα

Το κατασκευασμένο στένσιλ σκυρόδεμα ή οι επενδύσεις είναι πολύ σκληρά, αδιάσπαστα, αδιάβροχα και διακοσμημένα με χρώματα που αντέχουν στο χρόνο, την τριβή, το χλώριο, το αλάτι, το γράσο, τα λάδια και τα διαλύματα αραιωμένων οξέων.

 

Το Decotop Spray εφαρμόζεται σε λεωφόρους, πεζοδρόμια, αυλές, πεζοδρόμια, ράμπες, στην πισίνα, πέλματα, κάθετες επενδύσεις, επενδύσεις από οπλισμένο σκυρόδεμα, σοβάδες. Χρησιμοποιείται ούτως ή άλλως για την αποκατάσταση, τη βελτίωση και τη βελτίωση προϋπαρχουσών δομών. Μπορεί να εφαρμοστεί με πάχη από 6 mm έως 8 mm.

Επίδραση

Είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί στένσιλ σκυρόδεμα με διαφορετικά χρωματικά και αισθητικά εφέ με τη χρήση στένσιλ και τεχνικών εφαρμογής που διατίθενται σε διαφορετικές εικόνες. Απλώς, για παράδειγμα, μπορείτε να αναπαράγετε δάπεδα από σαμπιετρίνι ή από πορφυρίτη, ή ακόμα προσαρμοσμένες εικόνες.

Χρήση

Το Decotop Spray εφαρμόζεται γρήγορα με σπάτουλα ή με ψεκασμό σε προϋπάρχοντα στηρίγματα από σκυρόδεμα και χρησιμοποιείται για την ανάκτηση και διακόσμηση τόσο οριζόντιων όσο και κάθετων επιφανειών όπως αυλές, εξωτερικοί χώροι, δρόμοι, με πολλές παραμετροποιήσεις εικόνων.

 

Η πολύ καλή εργασιμότητα των προϊόντων και η εύκολη πρόσφυση των προϊόντων καθιστούν την εφαρμογή του στενσιλισμένου σκυροδέματος πολύ εύκολη.

stonespray2
stonespray3
stonespray4-1
stonespray6
stonespray7
stonespray8
stonespray9
stonespray1-1

Stone International Hellas · AGGroup